De meest gerenommeerde musea van Europa

Als je van een musea houdt zou je eens naar het Beeldenpark van het Kröller-Müller Museum in Nationaal Park de Hoge Veluwe kunnen gaan. Dit is een van de grootste en meest gerenommeerde van Europa en hier vindt je veel werken van vele vooraanstaande internationale beeldhouwers. Hierbij kan gedacht worden aan:

 

-          Auguste Rodin
-          Henry Moore
-          Barbara Hepworth
-          Richard Serra
-          Jean Dubuffet
-          Mark di Suvero
-          Lucio Fontana
-          Fritz Wotruba
-          Claes Oldenburg
-          André Volten.

Het is natuurlijk prachtig om hier eens naar toe te gaan. Maar je kunt ook gaan genieten van het gebied in de buurt. Het Nationaal Park staat namelijk bekend om het prachtige natuurgebied en daar is dit musea ook. Neem daarom de tijd om hier eens een paar dagen naar toe te gaan, een weekendje weg en dan een dagje naar het musea of een halve dag, je komt lekker tot rust en bent eens in een andere omgeving.

 

No comments yet.

Geef een reactie