Leuke steden om Kerst en Nieuwjaar door te brengen binnen Europa

Als je met kerst en oud en nieuw niet thuis wilt zijn dan kun je er op uit gaan maar waar ga je graag naar toe? Dat ligt er ook aan met wie je wilt gaan , als je samen er op uit wilt gaan kun je gaan genieten in een romantische stad, Parijs zou dan een leuke stad kunnen zijn waar je samen het nieuwe jaar in wilt gaan. Maar je kunt ook een heel ander land kiezen, bijvoorbeeld waar het dan lekker warm is of waar het juist sneeuwig is. Waar houd je van met kerst en oud en nieuw? Kinderen houden er van als er sneeuw ligt, dus het zou voor hen een goede keuze zijn om dan naar Oostenrijk of Zwitserland te gaan. Kijk daarom eens met wie je wilt gaan en welke opties je dan hebt:

-          Kies een weertype;
-          Kies hoelang je wilt gaan;
-          Kijk hoeveel het mag kosten;
-          Zoek een verblijfplaats;
-          Boek op tijd!

Het is namelijk erg druk op deze dagen, dus neem de tijd om wat leuks te zoeken maar wacht er niet mee tot een week voor kerst en oud en nieuw, dan is veel al weg, toch kan er dan nog een leuke last minute bij zitten waar je van kunt gaan genieten! Fijne vakantie!

No comments yet.

Geef een reactie