De 5 best geteste vakantieproducten

Voordat de reis begint moet de inpaklijst alweer klaar worden gelegd. En wat is nou prettigere informatie dan de stevigste koffer, slimste camera, veiligste zonnebrandcrème of degelijkste reisverzekering. Om het makkelijk te maken voor u, maar ook voor onszelf, hebben we alle topproducten op een rijtje gezet

1. Reisverzekering

Voordat u uberhaupt na kunt denken om op reis te gaan is het verstandig om verzekerd  te zijn van een goede verzekering. Als u verstandig is gaat u zonder reisverzekering niet op pad. De Aegon vakantie jaarverzekering is als beste getest. Annulering en vervangende auto zijn inbegrepen, het eigen risico bij bagage is €0,- Met een jaarpremie van 136 voor twee volwassen is dit allen niet de goedkoopste reisverzekering.

2. Zorgverzekering

Een goede reisverzekering dekt vaak diverse punten die ook door de zorgverzekering worden gedekt. Maar niets zo prettig als weten dat uw zorg goed geregeld is. Er zijn diverse winnaars uit de bus gerold, maar de goedkoopste zorgverzekering is toch echt afhankelijk van uw voorwaarden. Raadpleeg daarom altijd een online premie vergelijker die ervoor zorgt dat u op de hoogte bent van de beste verzekering met de goedkoopste premie.

3. Navigatie

Zorg ervoor dat u nooit meer verdwaald onderweg. Dankzij de Mio Spirit 575 Europe met een respectievelijke prijs van €169 euro bereikt u uw vakantiebestemming. Dit apparaat kwam als beste uit te test en maakt gebruik van kaarten van TeleAtlas, onderdeel van TomTom.

4. Teenslippers

Slippers met een voetbed komen beter uit de test dan platte teenslippers, omdat deze beter zijn voor je voeten. De beste slippers zijn van Reef (€54,95).

5. Zonnebril

Volgens de Consumentenbond heeft het niet zoveel zin om een vermogen uit te geven aan een zonnebril. De goedkope van gemiddeld €5,- zijn prima. De bond bewerkte 102 dure en goedkope brillen met onder meer keukenpapier en een schuursponsje. Bijna alle modellen doorstonden te test glansrijk en beleven de benodigde UV- bescherming bieden.

Wij wensen u een veilige reis!

No comments yet.

Geef een reactie