Waterrijke ontspanning bij Playa del Carmen

Het Mexicaanse Playa del Carmen biedt u een sublieme bestemming voor uw watervakantie. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van de voordelen van dicht bij de zee zitten, genieten van dagen op de witte zandstranden en uitkijken over de helderblauwe oceaan. Wanneer u het water in gaat kunt u hier heerlijk zwemmen, maar vooral ook fantastisch duiken. Op korte afstand van de kustlijn vindt u namelijk het Maya rif, het op één na grootste rif ter wereld. Dit rif, door velen beschouwd als de beste duikplaats ter wereld, biedt u een indrukwekkend schouwspel aan kleurrijke ondergronden en vele verschillende dieren. Het rif is niet diep, maximaal zo’n dertig meter, waardoor het ook voor snorkelaars een prachtige plek is.
Dichter bij het vaste land kunt u genieten van het heerlijke klimaat, op Playa del Carmen is het namelijk nagenoeg het gehele jaar door tussen de 25 en 30 graden. Een prachtig klimaat dus om lekker te zonnen op het strand of het prachtige helderblauwe zeewater in te gaan.

No comments yet.

Geef een reactie