Schoenen voor op vakantie

Vakantie betekent dat het leven tijdelijk eenvoudiger wordt, en geconcentreerd: je bent de hele dag bezig met genieten en daar horen onder andere de juiste schoenen bij. Als je in de bergen gaat wandelen zijn goede bergschoenen onontbeerlijk. Ze moeten zowel stevig als flexibel zijn. Verder moeten ze ruim zitten, maar het is niet nodig om een maat groter te nemen zoals soms wordt geadviseerd, dan kunnen ze gaan schuren en dat is alleen maar hinderlijk.

Sandalen

Voor een vakantie die vooral ontspanning en rust biedt zijn sandalen heerlijke schoenen. Eén paar goede sandalen is vaak voldoende voor de hele vakantie, je moet wel een paar elegante schoenen meenemen voor als er zich bepaalde gelegenheden voordoen. Aan het eind van de vakantie zijn mensen vaak verknocht aan hun sandalen, al zijn ze niet meer om aan te zien.

espadrilles-board

Slippers

Slippers zijn ideaal als je niet veel hoeft te lopen en af een toe een frisse duik neemt, in de zee of in het zwembad. Plastic badslippers kunnen trendy zijn, onder een jurkje bijvoorbeeld. Update: wat nu helemaal de trend is anno 2013 zijn de comfortabele slippers. Ze zijn niet langer het buitenbeentje in de fashion, maar kunnen nu als volwaardig item worden gedragen. Geen schaamte, maar een vlotte blik en een trendy look.

Espadrilles

Als je van de relaxte mediterrane stijl houdt, zijn van die leuke espadrilles met touwzolen iets voor jou. Tijdloos en geschikt voor iedereen blijven ze altijd leuk en doen ze denken aan zonnige pleintjes met platanen en stranden met palmbomen. Buiten de espadrilles kun je ook bijna alle andere schoenen online kopen. Volg bijvoorbeeld maar eens de huidige trends en je komt er al snel achter wat trends zijn en welke er verkrijgbaar zijn in de shops.

No comments yet.

Geef een reactie