3 tips voor een geslaagde stedentrip

Stedentrips zijn ideaal om gewoon eventjes helemaal weg te zijn van huis. In de top 10 van populaire steden in Europa staan o.a. Barcelona, Parijs, Berlijn en Londen. Maar waar doe je nu goed aan? Wij helpen je met 3 tips waar je op kunt letten bij jouw stedentrip.

Het weer

Hartje zomer in het zuiden is niet altijd even lekker. En midden in de winter naar Moskou is ook geen pretje. Bedenk waar je van houdt en kijk welke periode in een stad daarbij past.

stedentrip-locaties

Slim plannen

Wil je optimaal genieten, laat dan niet alleen de prijs van je vliegtickets bepalen. Ga je slechts een weekend, dan haal je er het meeste uit als je vrijdagochtend heen en zondagavond pas terug vliegt. Kijk dus goed naar de vliegtijden! En let ook op welk vliegveld je landt, niet te ver van de stad.

Het ideale verblijf

De ligging van een hotel of appartement is vaak bepalend voor hoe jij je stedentrip beleeft. Slaap je het liefst in het centrum of wil je meer rust in een buitenwijk? En hoe kom je vanaf je verblijf naar alle toeristische attracties die je wilt bezoeken? Denk daaraan bij je keuze.

Tagged as: ,