Handige travel website

Zoals we al eerder hebben verteld willen wij door middel van dit blog iedereen voorzien van de makkelijkste tips en trucs met betrekking tot reizen. Er zijn diverse websites waar u ontzettend veel informatie en tips kunt vinden.

Dit keer hebben we research gedaan naar handige websites voor studenten en backpackers. Ervaring opdoen in het buitenland door middel van studie of stage staat vaak goed op een curriculum vitae. Echter is het een hoop geregeld om daadwerkelijk in een ander land te mogen werken en/ of studeren. Naast het ticket moet er ook een visum worden geregeld en dit kost vaak veel tijd en geld. Hulp is daarbij altijd welkom, vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar handige en bruikbare websites.

Een goed voorbeeld is Killroy, Killroy is gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen en studeren in het buitenland voor jongeren, studenten en backpackers. Killroy is van mening dat iedereen zijn dromen moet kunnen waarmaken. Hun filosofie ‘alles uit het leven halen op het gebied van reizen en studeren’. Killroy beschikt over diverse websites die allemaal gericht zijn op reizen en alle facetten van dien. Je kunt er alles vinden van hoe je het beste jouw vakantiefoto op canvas kunt krijgen tot aan welke vaccinaties je nodig hebt voor een bepaald land.